Beta

Albanian Canadian Yellow Pages

NA
Gjejë në hartë
  • 0

    Ngjarje
  • 0

    Shkrime
  • 0

    Degë

Përshkrimi

ACYP mbledh informata për biznese dhe organizata Shiptare në Toronto dhe rrethinë. Gjatë dy viteve të fundit ACYP ka qenë një libër i rëndësishëm për komunitetin tone, dhe është përhapur me sukses për të përfshirë një numër të madh të shtëpive dhe bizneseve.

Detajet

Viti i themelimit
2006
Statusi legal
Registered
Vendi i Veprimit
Canada
Aktivitetet
Communications
Mediat Sociale
Facebook Twitter