Beta

Albaix e.V.

Pontstr. 41, 52062 Aachen
Gjejë në hartë
  • 0

    Ngjarje
  • 0

    Shkrime
  • 0

    Degë

Përshkrimi

Organizata studentore Albaix eshte formuar ne vitin 2007 ne Aachen, Gjermani. Qellimi ka qene qe te bashkohen studentet shqiptare, qofte ata qe jetojne me vite ne Evrope, si dhe studentet, te cilet vijne nga gjitha viset shqiptare, per te studiuar ne Aachen. Gjate ketyre viteve organizuam aktivitete te ndryshem per t´a ruajtur kulturen dhe gjuhen shqipe. Poashtu jemi te gatshem, t´i ndihmojne cdo studenti ne hapat e pare te jeteses ne Aachen.

Detajet

Viti i themelimit
2007
Statusi legal
Registered
Vendi i Veprimit
Germany
Aktivitetet
Mediat Sociale
Facebook Twitter