Beta

Albania News

Modena
Gjejë në hartë
  • 0

    Ngjarje
  • 0

    Shkrime
  • 0

    Degë

Përshkrimi

Albania News, "zëri i diasporës shqiptare në Itali" qe nga lindja e saj mbeshtetet ne nje pune te perkushtuar vullnetare.

Qellimi i hapjes se kesaj gazete ka qene qe ti japim nje tjeter pergjigje opinionit publik ne Itali, ku shpesh shfaqej me paragjykime. Dhe e kemi bere duke promovuar vlerat me te mira te shqiptarisë.

Gjithashtu nepermjet artikujve te perditshem, jemi munduar qe te terheqim sa me shume vemendjen e italianeve mbi Shqiperine.

Detajet

Viti i themelimit
2008
Statusi legal
Registered
Vendi i Veprimit
Italy
Aktivitetet
Communications
Mediat Sociale
Facebook Twitter