Beta

Albanian Business Network

Bruxelles
Gjejë në hartë
  • 0

    Ngjarje
  • 0

    Shkrime
  • 0

    Degë

Përshkrimi

- promovim i ndermarrjeve te krijuara nga komuniteti i bashkatedhetarëve tanë
- krijimi i nje rrijeti miqësor dhe profesional
- shkëmbim i problematikave dhe përvojave profesionale te perbashketa
- ndihme te rinjeve dhe krijim i mundesive per nderrmarje/bisnes

Detajet

Viti i themelimit
2016
Statusi legal
Informal
Vendi i Veprimit
Belgium
Aktivitetet
Investment/Business Development
Mediat Sociale
Facebook Twitter