Beta

Albanian Community of Worcester

535 Salisbury Street
Gjejë në hartë
  • 1

    Ngjarje
  • 0

    Shkrime
  • 0

    Degë

Përshkrimi

Komuniteti Shqiptar në Worcester dhe Kisha Shqiptare St. Mary's kanë qëllim për të lidhur së bashku komunitetin Shqiptarë nëpermjet aktiviteteve të ndryshme që ne organizojmë.

Detajet

Viti i themelimit
1915
Statusi legal
Registered
Vendi i Veprimit
Albania
Kosovo
United States
Aktivitetet
Volunteering/Mentoring
Religious
Mediat Sociale
Facebook Twitter