Beta

ALBANIAN CULTURAL ASSOCIATION "SHPRESA" INC.

New York,1332 Commerce Avenu
Gjejë në hartë
  • 0

    Ngjarje
  • 0

    Shkrime
  • 0

    Degë

Përshkrimi

Shoqata “SHPRESA”, një shoqatë kjo e komunitetit shqiptar në SHBA, e cila i priu me aktivitetin e saj lëvizjes kombëtare, për liri dhe të drejtat e shqiptarëve në Kosovë dhe veiset shqiptare.

njerëzore/Demorkaci/Qeverisje;Ndërtim i paqes dhe pajtim;Aktivitete Kombtare

Detajet

Viti i themelimit
1987
Statusi legal
Registered
Vendi i Veprimit
United States
Aktivitetet
Advocacy
Art and Culture
Events
Policy Development
Sports
Mediat Sociale
Facebook Twitter