Beta

Albanian Student Association

Dufourstrasse 50
Gjejë në hartë
  • 1

    Ngjarje
  • 0

    Shkrime
  • 0

    Degë

Përshkrimi

Lidhja Studentore Shqiptare në HSG (LSS) është shoqata zyrtare e studentëve me origjinë shqiptare në Universitetin e St. Gallës (HSG) në Zvicër. E themeluar me rastin e 100 vjetorit të pavarsisë të Shqipërisë, me 28. Nëntor 2012, nga 25 student të gjitha trojeve shqiptare në HSG, kjo shoqatë e ka qëllimin për ti bashkuar gjithë student dhe absolvent shqiptar të këtij universiteti. LSS-ja krijon hapësirë për veprim dhe angazhim për ta nxitur kombin tonë në Zvicer, në të gjitha sferat të mundshme.

Detajet

Viti i themelimit
2012
Statusi legal
Informal
Vendi i Veprimit
Switzerland
Aktivitetet
Other
Mediat Sociale
Facebook Twitter