Beta

Albanisches Kulturinstitut "Alexander Moissi" in Wien

Zeleborgasse 28/3, 1120 Wien
Gjejë në hartë
  • 0

    Ngjarje
  • 0

    Shkrime
  • 0

    Degë

Përshkrimi

Qëllimi:
Krahas integrimit, të ruhet dhe trashëgohet identiteti etnik i shqiptarëve që jetojnë në Austri si dhe të prezantohen vlerat e kulturës shqiptare në shoqërinë austriake.

Detajet

Viti i themelimit
2002
Statusi legal
Registered
Vendi i Veprimit
Austria
Aktivitetet
Mediat Sociale
Facebook Twitter