Beta

albanosfera

.
Gjejë në hartë
  • 0

    Ngjarje
  • 0

    Shkrime
  • 0

    Degë

Përshkrimi

Albanosfera është një përcaktim për komunikim ose hapësiren kulturore pan-shqiptare, shkëmbimin e përbashkët ekonomik, kulturor, mediatik dhe politik midis shqiptarëve, pavarësisht nga vendi i tyre i banimit.

Albanosphere is a designation for pan-Albanian communication or space, common economic, cultural, media and political exchange between Albanians, regardless of their country of residence.

Detajet

Viti i themelimit
2018
Statusi legal
Informal
Vendi i Veprimit
Germany
Aktivitetet
Communications
Mediat Sociale
Facebook Twitter