Beta

American School of Kosova

Rr. Enver Zymberi, nr. 5
Gjejë në hartë
  • 0

    Ngjarje
  • 0

    Shkrime
  • 0

    Degë

Përshkrimi

American School of Kosova (ASK) është një shkollë Amerikane që ofron shkollim nga niveli i çerdhes (mosha 2 vjeqare) deri në klasën e 12-të. ASK është themeluar në vitin 2003 dhe që atëherë është një ndër insitucionet më serioze të arsimit në Kosovë dhe më gjërë. Është e akredituar nga AdvancEd, një nga institucionet më prestigjioze të akreditimit dhe është e përkushtuar të përmbush misionin e saj që "të arsimojë liderët e së nesërmes, për një të ardhme më të mirë."

Detajet

Viti i themelimit
2003
Statusi legal
Registered
Vendi i Veprimit
Kosovo
Aktivitetet
Other
Mediat Sociale
Facebook Twitter