Beta

Aquasport Terme Asd

Via Aureliana, Montegrotto Terme, Padova, Italy
Gjejë në hartë
  • 0

    Ngjarje
  • 0

    Shkrime
  • 0

    Degë

Përshkrimi

Është shoqatë sportive, pranë pishinave të hoteleve termale në Llixhat e vendit ku jetojmë, Padova të Italisë(Montegrotto terme). Organizon kurse sportesh në ujë dhe njëkohësisht të dielave vullnetarisht me një grup mësuesish ndjekim një kurs fëmijësh shqiptar për mësimin plotësues të gjuhës shqipe në komunën ku jetojmë. Në lidhje me këtë zhvillojmë 2-3 aktivitete për komunitetin shqiptar brenda vitit.

Detajet

Viti i themelimit
1998
Statusi legal
Registered
Vendi i Veprimit
Italy
Aktivitetet
Art and Culture
Consulting/Training
Events
Sports
Mediat Sociale
Facebook Twitter