Beta

Association Albania

4 Rue Amelie
Gjejë në hartë
  • 0

    Ngjarje
  • 0

    Shkrime
  • 0

    Degë

Përshkrimi

E themeluar në vitin 1997, kur Shqipëria po përjetonte një krizë financiare shoqata Shqipëria i ka vënë vetes objektivat e mëposhtme:
- Të ndaj traditat dhe kulturën e Shqipërisë, Kosovës dhe vendeve tjera shqipfolëse me Francën përmes takimeve, ngjarjeve dhe publikimeve
- Të mobilizoj burime financiare për shkëmbime kulturore mes Francës dhe Shqipërisë

Detajet

Viti i themelimit
1997
Statusi legal
Registered
Vendi i Veprimit
France
Aktivitetet
Advocacy
Events
Fundraising
Research/Development
Other
Mediat Sociale
Facebook Twitter