Beta

Associazione Albanese "Besëlidhja"

Via Vicenza nr.5. Rovereto (TN)
Gjejë në hartë
  • 0

    Ngjarje
  • 0

    Shkrime
  • 0

    Degë

Përshkrimi

Shoqata Beselidhja është shoqatë social kulturore,jo përfituese,jo partiake e jo fetare e cila ka për qëllim ruajtjen e kulturës dhe identitetit të kombëtar shqiptar ,Punon për integrimin e komunitetit të saj në jetën shoqërore në bashkëpunim edhe me shoqata e organizata të tjera për të ruajtur e zhvilluar artin,kulturën e gjuhën shqipe në provincën e Trentos.

Detajet

Viti i themelimit
2008
Statusi legal
Registered
Vendi i Veprimit
Italy
Aktivitetet
Communications
Mediat Sociale
Facebook Twitter