Beta

Associazione Albanesi in Italia A. A. I..

Viale Sardegna 114, Pavia, PV, 27100 Italia
Gjejë në hartë
  • 0

    Ngjarje
  • 0

    Shkrime
  • 0

    Degë

Përshkrimi

Qellimi kryesor eshte per te mbajtur lidhjet me vendin e origjines nepermjet simboleve tona kombetare si p.sh. Flamuri dhe tradita. Sensibilizim shqiptar per festen e flamurit ne Duomo te Milanos ne daten 28/11 te viteve aktive te shoqates .
Objektive kryesore:
- E drejta e votes per Atdheun,
- Pashaporta shqiptare diaspores e trevave e komuniteteve ne bote,
- Abetare kombetare falas

Detajet

Viti i themelimit
2005
Statusi legal
Registered
Vendi i Veprimit
Albania
Italy
Aktivitetet
Communications
Events
Mediat Sociale
Facebook Twitter