Beta

Associazione Diaspora Unita Albanese DUA

Vill. Curiel 21
Gjejë në hartë
  • 0

    Ngjarje
  • 0

    Shkrime
  • 0

    Degë

Përshkrimi

Promovimi i gjuhes, kultures dhe historis shqiptare ne komunitetin shqiptare ne Itali.

Detajet

Viti i themelimit
2019
Statusi legal
Informal
Vendi i Veprimit
Italy
Aktivitetet
Volunteering/Mentoring
Mediat Sociale
Facebook Twitter