Beta

associazione La Svolta

Piazza dell'Unità nr 12
Gjejë në hartë
  • 0

    Ngjarje
  • 0

    Shkrime
  • 0

    Degë

Përshkrimi

qellimi kryesor, perveç te tjerave eshte : krijimi i nje Qendre te mirefillte Dokumentimi, Arkivi dhe Kerkimesh te çdo gjeje qe eshte shqiptare. Ne keto kater vite Shoqata La Svolta e Bolonjes perveçse ka arritur te dokumentoj (me filmime dhe foto) aktivitetet e shoqatave te ndryshme, ka bashkepunuar me shoqata te tjera duke hapur dhe nje muze ne Civita te Kalabrise, por ka grumbulluar dhe ka ne dispozicion per te gjithe edhe nje sasi materialesh nga me te ndryshmet. Duke filluar nga kartolina dhe kalendare, manifeste, pulla postale shqiptare dhe kosovare, libra nga me te ndryshem, (te vjeter dhe te rinj), dokumente te ndryshme , revista, harta te ndryshme, monedha dhe kartmonedha etj etj. materialet kryesisht jane ne gjuhen shqipe dhe italiane, por nuk mungojne edhe materiale ne gjuhe te tjera.

Detajet

Viti i themelimit
2013
Statusi legal
Registered
Vendi i Veprimit
Italy
Aktivitetet
Mediat Sociale
Facebook Twitter