Beta

Avokate Xhevahire Klöppner

Fehmi Agani 21, H.1, K.2, B.5
Gjejë në hartë
  • 0

    Ngjarje
  • 0

    Shkrime
  • 0

    Degë

Përshkrimi

Avokatura Xhevahire Klöppner ju ofron sherbime juridike, perfaqesim ne Gjykat. Sherbimet jane ne gjuhen shqipe dhe gjermane

Detajet

Viti i themelimit
2016
Statusi legal
Vendi i Veprimit
Aktivitetet
Mediat Sociale
Facebook Twitter