Beta

AVOKO

Sheshi i Deshmorve pn
Gjejë në hartë
  • 0

    Ngjarje
  • 0

    Shkrime
  • 0

    Degë

Përshkrimi

AVOKO, për mision qëndron në ndërtimin e paqes dhe tolerancës ndërmjet te rinjve të komuniteteve Shqiptare dhe Gorane, duke ofruar hapësire të sigurt për nisma avokuese për regjionin e Sharrit (Dragashit) me rrethin, ku të rinjët e dy komuniteteve gjejnë interesin e përbashkët të ndërveprimit ndaj institucioneve lokale dhe regjionit si tersi.

Detajet

Viti i themelimit
2009
Statusi legal
Registered
Vendi i Veprimit
Kosovo
Aktivitetet
Advocacy
Communications
Consulting/Training
Events
Fundraising
Program Implementation
Research/Development
Technical Assistance/Capacity Development
Volunteering/Mentoring
Sports
Mediat Sociale
Facebook Twitter