Beta

Albanian Youth and Students Association in Austria

Gablenzgasse 40/42
Gjejë në hartë
  • 0

    Ngjarje
  • 0

    Shkrime
  • 0

    Degë

Përshkrimi

Objektivat dhe qëllimet e Asociacionit fokusohen në organizimin e të rinjëve shqiptarë, si dhe ofrimin e mundesive këtyre të rinjëve qe të njihen me njëri tjetrin dhe të bashkëpunojn në fushat përkatëse në të cilat studiojnë. Asociacioni është i fokusuar me shumë në aspektin e zhvillimit akademik të të rinjëve, por nuk përjashton dhe aktivitete të tjera të karakterit kulturor apo sportiv.

Detajet

Viti i themelimit
2015
Statusi legal
Registered
Vendi i Veprimit
Austria
Aktivitetet
Events
Volunteering/Mentoring
Sports
Mediat Sociale
Facebook Twitter