Beta

British Albanian Kosovar Council

21 Winchester Road
Gjejë në hartë
  • 0

    Ngjarje
  • 0

    Shkrime
  • 0

    Degë

Përshkrimi

Pasi punoj për të sistemuar fëmijë refugjatë nga Kosova dhe Shqipëria, BAKC ndërroj përqëndrimin tek familjet refugjate.

Detajet

Viti i themelimit
1998
Statusi legal
Registered
Vendi i Veprimit
United Kingdom
Aktivitetet
Communications
Events
Fundraising
Volunteering/Mentoring
Sports
Mediat Sociale
Facebook Twitter