Beta

Boston Albanians

30 North Central Street Peaobody, MA
Gjejë në hartë
  • 0

    Ngjarje
  • 0

    Shkrime
  • 0

    Degë

Përshkrimi

Mirseardhët ne www.shqipevents.com! Ne jemi nje rrjet i bizneseve, organizatave jo-fitimprurese, dhe individëve qe organizojne evenimente Shqiptare. Misioni ynë është për të nxitur bashkëpunimin ndermjet individëve dhe organizatave, dhe per te ndihmuar bizneset e themeluar nga Shqiptaret te jene te suksesshëm. Shqip Events organizon evenimente ne New England, U.S.A dhe reklamon evenimente Shqiptare ne mbar boten.

Join us to hear of upcoming Albanian events in your area by using the "Join with Facebook" or "Join with Gmail" option. Contast us at [email protected] or (617) 752-2675. Join our Facebook group https://www.facebook.com/groups/albevents/. Follow us on Instagram as Albanian Events Hub and Twitter as https://twitter.com/events_albanian. Add us on Linkedin as https://www.linkedin.com/in/albanian-events-518552130.

Te frymezuar nga nje fjalim i Behgjet Pacolli (ish-presidentit të Kosoves) dhe Agim Karagjozi (ish-presidenti i Vatres, organizates me te vjeter Shqiptare ne Amerik themeluar nga Fan Noli), dhe mbasim studjuam nepermjet www.bostoninternationals.com si komuniteti Hebre dhe diaspora Evropiane, Aziatike, dhe Ameriko Latine network, ne vendosëm te pershtatim strategjitë e ketyre komuniteteve per kulturën tone dhe te krijojme nje rrjet bashkpunimi të Shqiptarve ne aspektin ekonomik, politik, social, kulturor, dhe arsimor. Strategjia jone ne arritjen e ketij qellimi eshte promovimi i evenimenteve, punës dhe arritjeve të Shqiptarve qe venë famijen, komunitetin, dhe kombin para vetes. Historia e ka treguar qe Shqiptaret kan qen te suksesshëm vetem kur kan qen te BASHKUAR dhe BASHKIMI eshte misioni ynë.

Detajet

Viti i themelimit
2014
Statusi legal
Registered
Vendi i Veprimit
United States
Aktivitetet
Events
Mediat Sociale
Facebook Twitter