Beta

Bursa Büyükşehir Belediyesı Atıcılar Ortaokulu

Değirmenönü Mahallesi, Eşref Sokak No:16160, Yıldırım, Turkey
Gjejë në hartë
  • 0

    Ngjarje
  • 0

    Shkrime
  • 0

    Degë

Përshkrimi

Veprimtarinë e klasës shqipe/mësimit plotësues, mësuesja Teuta Tabaku tash e 28 vjet, nga vitit 1991, si një grup jo-formal. Për gjenerata të tëra, kjo klasë ka mbajtur gjallë identitetin dhe ka ofruar mësim plotësues tek shqiptarët e Bursēs

Detajet

Viti i themelimit
1991
Statusi legal
Informal
Vendi i Veprimit
Turkey
Aktivitetet
Volunteering/Mentoring
Mediat Sociale
Facebook Twitter