Beta

Cash On Card Ltd.

130 Old Street, London, England
Gjejë në hartë
  • 0

    Ngjarje
  • 0

    Shkrime
  • 0

    Degë

Përshkrimi

CashOnCard Ltd. është institucion financiar i licensuar nga MasterCard ®, e cila me produktin e saj DigiCash™ ofron shërbimin e transferit të parave në mbarë botën.
Kompania është themeluar në vitin 2016 me zyrë qendrore në Londër, duke vazhduar në vitin 2017 me hapjen e zyrës në Prishtinë.
Karaktersitikë e kompanisë "Cash On Card Ltd.", është siguria, shpejtësia dhe tarifat e ulëta.
Për më shumë info, vizitoni webfaqen e kompanisë: www.cashoncard.eu

Detajet

Viti i themelimit
2016
Statusi legal
Registered
Vendi i Veprimit
United Kingdom
Aktivitetet
Other
Mediat Sociale
Facebook Twitter