Beta

CH Albanian Professionals

Wuhrstrasse 24, 8003 Zurich
Gjejë në hartë
  • 0

    Ngjarje
  • 0

    Shkrime
  • 0

    Degë

Përshkrimi

CH Albanian Professionals (CHAP) esshte nje business/professional group ne te cilen Shqiptaret profesional, ndermarresit dhe studentet ne Switzerland kan mundesin te bashkveprojne dhe lidhen me njeri tjetein. (650 members)

Detajet

Viti i themelimit
2016
Statusi legal
Informal
Vendi i Veprimit
Switzerland
Aktivitetet
Mediat Sociale
Facebook Twitter