Beta

Dardania e. V.

Steinbeisstraße 14
Gjejë në hartë
  • 0

    Ngjarje
  • 0

    Shkrime
  • 0

    Degë

Përshkrimi

Qëllimi kryesor i themelimit të shoqatës është bashkimi i bashkëatdhetarëve që jetojnë në Ravensburg dhe rrethinë. Aktivitetet e shoqatës përqëndrohen kryesisht në ndihmën e bashkëatdhetarëve me problemet që janë ballafaquar ata. Kompetenca e jonë e jashtëzakonshme është kultura dhe aktivitetet kulturore.

Detajet

Viti i themelimit
1998
Statusi legal
Registered
Vendi i Veprimit
Germany
Aktivitetet
Events
Volunteering/Mentoring
Other
Mediat Sociale
Facebook Twitter