Beta

DHURO EDHE TI NJE LIBER

Grigoriu Lambraki 15B
Gjejë në hartë
  • 0

    Ngjarje
  • 0

    Shkrime
  • 0

    Degë

Përshkrimi

... Qellimi dhe aspirata e organizates eshte te krijoje biblioteka me libra shqip ne cdo cep te Greqise , aty ku flitet dhe mesohet shqip.Kultura dhe identiteti yne do te gjeje vazhdimesi nepermjet kesaj nisme.Dhurojme nje liber nga rafti yne. Krijojme fondin e bibliotekes "Familjet e Medha te Elbasanit". Ky fond do t'i dhurohet Lidhjes se Mesuesve te Gjuhes Shqipe ne Greqi dhe cdo shoqate qe brenda aktivitetit te saj permban edhe mesimin e gjuhes shqipe ..

Detajet

Viti i themelimit
2019
Statusi legal
Informal
Vendi i Veprimit
Greece
Aktivitetet
Fundraising
Mediat Sociale
Facebook Twitter