Beta

ENVIRON-IT

Rr. Reshit Collaku, Tirane
Gjejë në hartë
  • 0

    Ngjarje
  • 0

    Shkrime
  • 0

    Degë

Përshkrimi

ENVIRON-IT eshte nje kompani e re por me eksperte me mbi 15 vite eksperience ne fushen mjedisore dhe te teknologjise se informacionit.. Ofrojme sherbimet tona mbi ceshtjet mjedisore(Vleresim te ndikmit ne mjedis, menaxhimin e mbetjeve te ngurta, kolaudim te punimeve mjedisore ne ndertim etj) Po keshtu ne teknologjine e informacionit konsulence dhe sherbime per G.I.S, Smart city etj

Detajet

Viti i themelimit
2016
Statusi legal
Registered
Vendi i Veprimit
Aktivitetet
Consulting/Training
Mediat Sociale
Facebook Twitter