Beta

ETEA

Rr. Ganimete Terbeshi nr.2
Gjejë në hartë
  • 0

    Ngjarje
  • 0

    Shkrime
  • 0

    Degë

Përshkrimi

Organizata joqeveritare ETEA formalisht u themelua në fund të vitit 2014. Projektin e parë e realizoi me datë 23 prill 2015 – për nder të Ditës Ndërkombëtare të Librit – kjo pasi ETEA ka për qëllim themelor edukimin publik. Dhe, duke qenë se edukimi i një populli fillon nga gjeneratat e reja, përfitues të projekteve dhe aktiviteteve të ETEA-së janë kryesisht të rinjtë, por pa përjashtuar të tjerët – pasi që libri i përket të gjitha grupmoshave.

Detajet

Viti i themelimit
2014
Statusi legal
Registered
Vendi i Veprimit
Kosovo
Aktivitetet
Advocacy
Events
Mediat Sociale
Facebook Twitter