Beta

Fondacioni "DUKAGJINI" Austri

Revelantsiedlung 1/1/7
Gjejë në hartë
  • 1

    Ngjarje
  • 0

    Shkrime
  • 0

    Degë

Përshkrimi

Fondacioni Dukagjiini Austri ka qellim ne kete Shqoate Kulture dhe Arti Shqipetar, qe te shkembejme maredhenje edhe me shtetin ku jetojme sa me ngushte dhe ne menyre me Transparente se bashku!

Detajet

Viti i themelimit
2017
Statusi legal
Registered
Vendi i Veprimit
Austria
Aktivitetet
Mediat Sociale
Facebook Twitter