Beta

Fondacioni Kosovar per Ndermarrjet Sociale

Luan Haradinaj H21/1
Gjejë në hartë
  • 0

    Ngjarje
  • 0

    Shkrime
  • 0

    Degë

Përshkrimi

Fondacioni Kosovar për Ndërmarrje Sociale, është iniciative e ndërmarrjeve sociale të formuara dhe atyre iniciativave në formim e sipër, më qëllim krijimin e një mjedisi të përshtatshëm dhe formal për bashkëpunim dhe zhvillim të ndërmarrjeve sociale me sektorin e shoqërisë civile, biznesit, donatorëve dhe institucioneve shtetërore të Kosovës.
Programet e Fondacionit Kosovar per Ndermarrjet Sociale bazohen ne tre fusha te intervenimit
A- Fuqizimi i Ndërmarrjeve Sociale në Kosovë.
B- Mbrojtjen e interesave të Ndermarrjeve Sociale, drejt promovimit të aktiviteteve me ndikim social
C- Ndërtimin dhe koordinimin e kanaleve të komunikimit, bashkëpunimit për zhvillim me sektorin e shoqërisë civile, biznesin, donatorët dhe institucionet shtetërore të Kosovës

Detajet

Viti i themelimit
2015
Statusi legal
Registered
Vendi i Veprimit
Albania
Kosovo
Aktivitetet
Advocacy
Communications
Consulting/Training
Events
Funding/Grantmaking
Fundraising
Research/Development
Technical Assistance/Capacity Development
Volunteering/Mentoring
Mediat Sociale
Facebook Twitter