Beta

Forumi Rinor Ballkanik "Jeta"

egnatia street
Gjejë në hartë
  • 0

    Ngjarje
  • 0

    Shkrime
  • 0

    Degë

Përshkrimi

Forumi Rinor Ballkanik Jeta është një grup rinor jo-fitimprurës, jo-qeveritar, jo politik, me seli në Selanik qe bashkon diasporën qe jeton ne Greqi përmes akademisë, arteve dhe letrave. Forumi Rinor promovon pjesëmarrjen e të rinjve, dialogun ndërkulturor, qytetarinë aktive, hulumtimin, punësimin dhe krijimin e sinergjive duke ofruar qasje në informata rreth mundësive dhe lehtësimin e pjesëmarrjes në iniciativa arsimore, projekte rinore, trajnime profesionale dhe kërkime akademike.

Detajet

Viti i themelimit
2017
Statusi legal
Informal
Vendi i Veprimit
Greece
Aktivitetet
Mediat Sociale
Facebook Twitter