Beta

Grupi i Vallzimit Rinia

Langaeckerstrasse 28 / 8957 Spreitenbach
Gjejë në hartë
  • 0

    Ngjarje
  • 0

    Shkrime
  • 0

    Degë

Përshkrimi

Grupi i Vallzimit Rinia organizon mbrëmje të ndryshme kulturore duke promovuar në Spreitenbach të Zvicrën kulturën, vallzimet dhe veshjet tradicionale shqiptare.

Detajet

Viti i themelimit
2011
Statusi legal
Informal
Vendi i Veprimit
Switzerland
Aktivitetet
Events
Volunteering/Mentoring
Other
Mediat Sociale
Facebook Twitter