Beta

Grupi Valleve Shqiponja

Corso Monte San Gabriele, Lecco, Province of Lecco, Italy
Gjejë në hartë
  • 0

    Ngjarje
  • 0

    Shkrime
  • 0

    Degë

Përshkrimi

Grupi i Valleve Shqiponja angazhohet në promovimin e valles dhe këngës shqipe.

Detajet

Viti i themelimit
2006
Statusi legal
Other
Vendi i Veprimit
Italy
Aktivitetet
Art and Culture
Mediat Sociale
Facebook Twitter