Beta

IDENTITET e.V.

Ardennen str 24, 40549 Düsseldorf
Gjejë në hartë
  • 1

    Ngjarje
  • 0

    Shkrime
  • 0

    Degë

Përshkrimi

Shoqata Kulturore Integrative Shqiptare IDENTITET eshte krijuar ne vitin 2015.
IDENTITET e.V. mledhe rreth vetes shume veprimtar te deshmuar ne aktivetetet kombetare ne te gjitha periudhat si dhe shume aktiviste te rinje.
Ky bashkim i gjeneratave te ndryshme eshte bere qellimin dhe interesin e perbashket per ruajtjen e gjuhes, kultures dhe identitetit tone kombetar.
Perveq ruajtjes se identitetit qellim tjeter i shoqates tone eshte edhe integrimi i bashkombaseve ne shoqerin Gjermane, si dhe dhenja ndihem edhe vendit tone ne integrime.

Detajet

Viti i themelimit
2015
Statusi legal
Registered
Vendi i Veprimit
Germany
Aktivitetet
Communications
Mediat Sociale
Facebook Twitter