Beta

Shoqata Humanitare Ilirët

NA
Gjejë në hartë
  • 0

    Ngjarje
  • 0

    Shkrime
  • 0

    Degë

Përshkrimi

Që nga 2012, shoqata jonë është mbështetur nga shumë donatorë dhe ka ndihmuar shumë njerëz përmes realizimit të projekteve bamirëse.

Detajet

Viti i themelimit
2012
Statusi legal
Registered
Vendi i Veprimit
Austria
Aktivitetet
Fundraising
Mediat Sociale
Facebook Twitter