Beta

Illyricum

Stormstraße 1447445 Moers, Germany
Gjejë në hartë
  • 0

    Ngjarje
  • 0

    Shkrime
  • 0

    Degë

Përshkrimi

Shoqate kulturore dhe arsimore. Shoqata ILLYRICUM eshte shoqate bemirese dhe e zyrtarizuar ne rexhistrin e Shoqatave.

Detajet

Viti i themelimit
2016
Statusi legal
Registered
Vendi i Veprimit
Germany
Aktivitetet
Advocacy
Communications
Consulting/Training
Fundraising
Volunteering/Mentoring
Mediat Sociale
Facebook Twitter