Beta

Instituti i GjeoGjebres, Shqiperi

Shkolla Pedagogjike, Elbasan
Gjejë në hartë
  • 0

    Ngjarje
  • 0

    Shkrime
  • 0

    Degë

Përshkrimi

Instituti i GjeoGjebres nxit kersherine dhe dashurine e nxenesve te cfaredo moshe dhe te cfaredo vendi per shkencat natyrore, matematiken ne vecanti, me ane te problemave zbavitese dhe perdorimit te softuerit te GjeoGjebres per te luajtur dhe per tu paisur me njohuri dhe shkathtesi matematikore. Po ashtu, promovon vlerat shkencore dhe intelektuale te njerezve te shquar ne bote me ane te historive dhe biografive per te bashkeintegruar vlerat tona kombetare.

Detajet

Viti i themelimit
2016
Statusi legal
Informal
Vendi i Veprimit
Albania
Aktivitetet
Communications
Art and Culture
Consulting/Training
Mediat Sociale
Facebook Twitter