Beta

International Leadership Club

National LIbrary, 10000 Prishtina
Gjejë në hartë
  • 0

    Ngjarje
  • 0

    Shkrime
  • 0

    Degë

Përshkrimi

Klubi Nderkombetar i Lidershipit ( International Leadership Club) eshte nje format i modifikuar i Toastmaster International, ku ka per qellim aftesimin e te rinjve ne fushen e lidershipit, gjegjesisht ne te folurit ne publik, debatit dhe paraqitjes publike ne pergjithesi. Aktaivitetet e organizates jane ne baza javore, pjesmarresit takohen dhe diskutojne per tema te ndryshme ( pjesmarrja eshte fale dhe nuk ka ndonje kriter).Takimet kane nje strukture te vecante qe tju ndihmojne te interesuarve te zhvillohen ne fushat e lartecekura.

Detajet

Viti i themelimit
2016
Statusi legal
Registered
Vendi i Veprimit
Kosovo
Aktivitetet
Communications
Volunteering/Mentoring
Mediat Sociale
Facebook Twitter