Beta

IPKO Foundation

Str. Hajdar Dushi #52, Prishtinë, Kosovë. 10,000
Gjejë në hartë
  • 0

    Ngjarje
  • 0

    Shkrime
  • 0

    Degë

Përshkrimi

IPKO Foundation është një lokal që vepron në Kosovë. Qëllimi ynë është të xxxxx dhe zhvillojë gjeneratën e ardhshme të udhëheqësve me një vizion digjital në Kosovë. Këta udhëheqës të rinjë mund të vijnë nga nga secili sektor apo disciplinë, por kanë të përbashkët pasionin drejtë teknologjisë, intërnetit dhe shoqërisë së informacionit.

Fondacioni poashtu ka qëllim të::
- Publikojnë, shpërblejnë dhe mbështesin punën inovative në secilin sektor që inkorporon përdorimin e teknologjisë dhe portretizon vizion digjital për Kosovën
- Inkurajon.të tjerët të gjejnë dhe shpërblejnë inovacionin, i cili shtyn përpara zhvillimin e Kosovës.

Detajet

Viti i themelimit
2009
Statusi legal
Registered
Vendi i Veprimit
Kosovo
Aktivitetet
Events
Mediat Sociale
Facebook Twitter