Beta

KALLXO.com

Rr. Afrim Zhitia Nr.7, Mensa e Studentëve, kati i parë.
Gjejë në hartë
  • 0

    Ngjarje
  • 0

    Shkrime
  • 0

    Degë

Përshkrimi

KALLXO.com - Platforma online është projekt i përbashkët i organizatave Internews Kosova, Rrjeti Ballkanik i Gazetarisë Hulumtuese së bashku me emisionet Jeta në Kosovë dhe Drejtësia në Kosovë.

Platforma ofron mundësinë për të gjithë qytetarët e Kosovës dhe diasporës shqiptare që të raportojnë rastet e korrupsionit, krimit të organizuar, mashtrimit, konfliktit të interesit si dhe të gjitha rastet e tjera të keqpërdorimit të pozitës zyrtare, neglizhencës, mospunës, rrezikimit të të drejtave të qytetarëve të Kosovës, apo rrezikimit të interesave të përgjithshme.

Identiteti i qytetarëve të cilët raportojnë do të mbetet konfidencial dhe do të ruhet nga ekipi i www.kallxo.com, pa marrë parasysh a i kanë dhënë apo jo këta qytetarë shënimet lidhur me identitetin e tyre.

Detajet

Viti i themelimit
2000
Statusi legal
Registered
Vendi i Veprimit
Kosovo
Aktivitetet
Mediat Sociale
Facebook Twitter