Beta

Kërko të drejtën tënde

D.I.Tojaga 17
Gjejë në hartë
  • 0

    Ngjarje
  • 0

    Shkrime
  • 0

    Degë

Përshkrimi

Avancimin dhe trajnimin e te rinjeve, mbrojetjen e te drejtave te njeriut dhe pakicave. Aktivizimin e te rinjeve ne te gjitha sferat

Detajet

Viti i themelimit
2017
Statusi legal
Registered
Vendi i Veprimit
Serbia
Aktivitetet
Advocacy
Communications
Events
Technical Assistance/Capacity Development
Volunteering/Mentoring
Other
Mediat Sociale
Facebook Twitter