Beta

Ketri Web

Bulevardi Gjergj Fishta, Tiranë Albania
Gjejë në hartë
  • 0

    Ngjarje
  • 0

    Shkrime
  • 0

    Degë

Përshkrimi

Jemi një kompani zhvillimi web në Shqipëri, e specializuar në projekte custom të avancuara.

Ne u ofrojmë bizneseve online një gamë të gjerë shërbimesh, si një ndalesë e vetme që përmirëson efikasitetin dhe manaxhimin e tyre të kohës.

Në sajë të eksperiencës sonë në këtë fushë, përmirësojmë procesin e zhvillimit duke integruar performancën dhe sigurinë e faqes web me zgjidhje speciale, të zhvilluara nga vetë ne. Për ne këto nuk janë shtesa ekstra të shërbimit, por pjesë thelbësore të aplikacioneve që zhvillojmë.

Ne u ofrojmë klientëve tanë jo vetëm një website apo aplikacion, por një zgjidhje afatgjatë biznesi!

Mësoni më tepër duke vizituar website-n tonë https://ketri.al

Detajet

Viti i themelimit
2018
Statusi legal
Registered
Vendi i Veprimit
Albania
Aktivitetet
Investment/Business Development
Mediat Sociale
Facebook Twitter