Beta

Këshilli Koordinues i Shoqatave Shqiptare në Steiermark “KKShShSt”

Nittnergasse 26/4
Gjejë në hartë
  • 1

    Ngjarje
  • 0

    Shkrime
  • 0

    Degë

Përshkrimi

Koordinimi i perbashket i Shoqatave Shqiptare ne Austri eshte gjetja e nje mundesie e cila do siellte nje transformim rrenjesore te veprimeve dhe bindjeve tona si shqiptare. Qe gjerat te mos mirren ashtu si duken, por ato te kuptohen, te germohen, te shqyrtohen, dhe krejt qka kemi ta japim me shpirte dhe me zemer, te mundohemi qe ate qe ne e quajme jete t‘ia japim nje kuptim.

Detajet

Viti i themelimit
2014
Statusi legal
Registered
Vendi i Veprimit
Austria
Aktivitetet
Volunteering/Mentoring
Mediat Sociale
Facebook Twitter