Beta

Komuniteti i Mjekeve ne Saarbrucken

Schloßstraße 4, Saarbrücken, Germany
Gjejë në hartë
  • 0

    Ngjarje
  • 0

    Shkrime
  • 0

    Degë

Përshkrimi

Aferimi dhe bashkpunimi me komunitetet e tjera Shqiptare ne Europe.

Detajet

Viti i themelimit
2018
Statusi legal
Informal
Vendi i Veprimit
Germany
Aktivitetet
Mediat Sociale
Facebook Twitter