Beta

Kosova Ideas

Edison Str. 5
Gjejë në hartë
  • 0

    Ngjarje
  • 0

    Shkrime
  • 0

    Degë

Përshkrimi

Misioni ynë është që të mbështesim projekte që e bëjnë Kosovën vend më të mirë për të jetuar në të. ‘KOSOVA ideas’ i ndihmon artistët, aktivistët social dhe ambientalistët për t’i realizuar projektet e tyre në Kosovë. KOSOVA ideas është platforma e parë e ‘crowdfunding’ e cila është 100% e përkushtuar në projekte të të gjitha fushave të artit dhe kulturës, angazhimit qytetar dhe qëndrueshmërisë, e realizuar në Kosovë dhe për Kosovën.

Detajet

Viti i themelimit
2016
Statusi legal
Registered
Vendi i Veprimit
Kosovo
Switzerland
Aktivitetet
Art and Culture
Consulting/Training
Funding/Grantmaking
Fundraising
Volunteering/Mentoring
Mediat Sociale
Facebook Twitter