Beta

Lidhja e te Diplomuareve dhe Studenteve Shqiptare ne Greqi\

Politechneiou 17
Gjejë në hartë
  • 0

    Ngjarje
  • 0

    Shkrime
  • 0

    Degë

Përshkrimi

Mbrojtja e te drejtave personale,profesionale dhe shoqerore jo vetem te anetareve te shoqates, por edhe te gjithe komunitetit shqiptar ne Greqi.

Detajet

Viti i themelimit
2014
Statusi legal
Registered
Vendi i Veprimit
Greece
Aktivitetet
Mediat Sociale
Facebook Twitter