Beta

Lidhja nacionale e shoqatave shqiptare dhe arberesh ne Itali

Viale Roma 3
Gjejë në hartë
  • 0

    Ngjarje
  • 0

    Shkrime
  • 0

    Degë

Detajet

Viti i themelimit
2007
Statusi legal
Registered
Vendi i Veprimit
Italy
Aktivitetet
Events
Mediat Sociale
Facebook Twitter