Beta

Lidhja e Shkrimtarëve dhe Krijuesve Shqiptarë në Austri Aleksandër Moisiu Vjenë

Friedrich Kaiser Gasse 43/4
Gjejë në hartë
  • 0

    Ngjarje
  • 0

    Shkrime
  • 0

    Degë

Përshkrimi

Kjo Lidhje u themelua në maj të vitit 2011 dhe mbledh rreth veti krijues nga të gjitha trevat shqiptare që jetojnë dhe punojnë anekënd Austrisë si shkrimtarë, poetë, artistë, publicistë, piktorë, skulptorë etj.

Mes tjerash i kemi vënë vetes këto caqe:

• Organizime kulturore dhe letrare
• Identifikimi dhe mbështetja e talentëve të rinj
• Publikime të ndryshme
• Integrimi përmes aktiviteteve artistike i shqiptarëve dhe nacionaliteteve tjera në Austri.

Detajet

Viti i themelimit
2011
Statusi legal
Registered
Vendi i Veprimit
Albania
Austria
Germany
Hungary
Kosovo
Macedonia the former Yugoslav Republic of
Switzerland
Aktivitetet
Communications
Events
Volunteering/Mentoring
Other
Mediat Sociale
Facebook Twitter