Beta

ManagementDevelopmentAssociatesFoundation

Perandori Justinian
Gjejë në hartë
  • 0

    Ngjarje
  • 0

    Shkrime
  • 0

    Degë

Përshkrimi

Fondacioni MDA është themeluar në vitin 2012 me qëllim të rritjes së punësimit tek të rinjtë duke stimuluar krijimin dhe rritjen e ndërmarrjeve të reja, aftësive të të rinjëve, si dhe promovimin e praktikave të qëndrueshme të biznesit.

Misioni ynë është që të nxisë një revolucion sipërmarrës në Kosovë, si dhe të ndihmojë rindërtimin e ekonomisë në zhvillim. Ndërmarrësit e rinj do të arrijnë sukses përmes një spektri të gjërë të shërbimeve për zhvillim të biznesit, qasjes në financa, rritjes së mundësive arsimore si dhe zhvillimit të qëndrueshëm të biznesit.

Detajet

Viti i themelimit
2012
Statusi legal
Registered
Vendi i Veprimit
Kosovo
Aktivitetet
Consulting/Training
Fundraising
Investment/Business Development
Mediat Sociale
Facebook Twitter