Beta

MË AFËR

Rr. Xhemail Prishtina nr. 12.
Gjejë në hartë
  • 0

    Ngjarje
  • 0

    Shkrime
  • 0

    Degë

Përshkrimi

"Më afër" është emision tematik-argëtues që trajton aspekte të jetës së mërgimtarëve tanë dhe përbën dritare të rëndësishme për afrimin e tyre me vendlindjen. Në emision trajtohen tema për bashkatdhetarët tanë, me mysafirë në studio, dhe informacione për aktivitetet e ndryshme në diasporë.

Detajet

Viti i themelimit
2000
Statusi legal
Registered
Vendi i Veprimit
Kosovo
Aktivitetet
Communications
Mediat Sociale
Facebook Twitter